Wednesday, 17 May 2017

Tips dan Panduan Bercuti ke Hanoi - Danang - Hoi An, Vietnam

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader. Log JM...

Blog JM sekarang ni bukan setakat habuk dan sawang dah tumbuh pokok balak!

Aduhai! Blog sendiri terabai..nak skodeng blog kawan-kawan pun tak sempat cuma sempat terjah blog SS dan Mak, Sal, Ekin je buat masa ni...harap-harap dorang baca baca entri ni...kalau nak list kat sini berpuluh blog lagi JM perlu balas kunjungan huhuhhu...

Bagi yang tinggalkan komen pun tak sempat nak reply...Berkurun! Tapi menarik nya tu rakan blogger sentiasa support JM..tq! Muah!

Terutama SS lah..berjuta kali tanya JM..bila nak update bila nak sambung story yang tak habis-habis tu...masuk gambar dulu pastu taip sikit-sikit..pesal malas sangat ni...bila SS membebel heeeee.. 😬

Siapa tahu kat mana ni? keh keh keh...tempat ni dah familiar bagi kaki travel.

Antara tarikan di Hanoi - Red Bridge di Hoan Kiem Lake
Halong Bay, Hano

NUFFNANG